Första advent

Oj redan första advent liksom, wosh. Igår blev det lite fest, sen massa snack, kom visst inte i säng förren 6, så idag är man lite tröttis.
nu ska jag snart till nille och julemysa lite hära :D


         
 

okej :( ?

Ingen trevlig morgonhändelse man vaknar till. usch, jag skakar verkligen. för att veta att man aldrig får se på honom, hålla din hand, pussas eller vakna upp med dig mer, det känns faktiskt lite i hjärtat, även om han var en otrolig idiot. 
 byebye     

Hope - full, less?

städning i hela huset, tränande, och ett telefonsamtal till någon stefan på af (blä jag har ringskräck) stod på schemat idag, och nu kom jag just hem från en joggingtur. känner mig lite duktig faktiskt!

Hoppas, hoppas, hoppas - det är allt vad jag kan göra v

snuff '_-

Tiden rullar på, idag ärre en månad kvar till julafton & less than 3 till födelsedag :') gosigt liksom.
 skulle egentligen tagit sprutan idag men bestämde mig för att inte göra de.
Idag ärre typ tråkigaste dagen, veckan ? gimme some action liksom!

                  

It's friday i'm in love


Ibland när livet känns som värst, så händer det en eller två saker, och plötsligt är allt sådär bra igen,  lagom bergochdalbana, och så kommer det väl att vara mer eller mindre hela livet ut.

en bara-vara-hemma fredag var ändå ganska bra och mysigt, nu ska jag lägga mig och kolla ett heroes avsnitt och käka en apelsin, och bara vara glad, myselimys! :)
                     today is the greatest, lala

._.

Veckan har varit hemsk, dum tand osv, har knarkat värktabletter.
nu är den iaf lite bättre, om allt bara kunde vara det ,
det känns när folk gör som dem gör, speciellt dem man tycker om, o med gråten i halsen får man försöka andas o hoppas på att det kan bli bättre :( 
                          


Nördiga Emuu!

Kom just hem från växjö, vart hos mormor och sedan lite shoppelisnopp, köpte en jacka, & fick spel av mammsi, är allt välbehövt för en nörd som jag! så nu ska det spelas på, många bra låtar hära ju =) men nu ska jag till nille & elinor och kolla skräckis, tjusshej :)

moroooooot :*

Palla att jag vaknade innan halv sex idag och inte kunde somna om! iaf så glor jag en film nu och käkar morot, jäkla tandvärk :( Tur jag har morötterna, för det hjälper faktiskt, mucho better now :)
             

oooops i did it again!

Köpte nya leggings förra veckan, för dem andra precis gått sönder ._.  I helgen när jag hade som mest brått o skulle dra på mig dessa nya så självklart splaash, går dem sönder,
kvalitetsmässigt så är nog hm's leggings sämst faktiskt.


_____________________________________________________________________________________________
Jag drömde nog den finaste och bästa drömmen inatt :*

Fredag!

ja, en bra fredag, har varit bra hela dagen faktiskt!
åkte in till stan med mammsen o nille vi hyrde filmer & nille fick en present hihi!
naw, o så fick jag krama min lillebruur idag med, haha, lilla kevin =)
Sen så ikvälla blev det gh, idol o sen film med hans & nille, mysigt, det var dock sämsta filmen, fann ingen roligt alls i den.



yääh

smarrbarr! sitter och pratar med nillsen lite nu såhära på morgonen, tihi. o nu ska jag äta dehära o kolla true blood, mhh bästaste!    



RSS 2.0