bluuw

jäesp, jag vaknade just, skönt med en liten tupplur efter och innan jobbet! blev allt en jobbhelg till, men vad gör det när det mestadels regnar? nu ska jag strax pysa ner till netto med Monalisa hehe, sen ska vi jobba kvälla :)

chilligt värreee

åh jag är ledig dag, så härligt :DD ska bara chilla o ta det luuugnt all day, eller shoppa hade inte vart fel, såg att lite lön hade vandrat in eheh :))))))) så ska tjata att mamma kör in till stan när hon kommer hem. Nu ska jag äta frulle och kolla på någon bra serie eller film minsann, och ska klicka hem lite kläder från nelly med, fri frakt och massa reea just nu ju!

jobbjobb

hah, vakna för en liten stund sen, ehhh skulle ta en liiten powernap efter jobbet och sådära hÖh. är helt slut av dessa jobbdagar, och det har inte mer än börjat, imorgon jobb 07.00-16.30, tagg it -_-

gbg

hemma från gbg och marstrand, astrevligt må jag säge! liseberg, båtfesthäng, poolbad och shopping :) Dock en väldigt stressig dag igår, först sprang vi som galningar för o hinna med färjan, vilket vi inte gjorde, väl i gbg gick tiden fortast och jag sprang som en galning för o hinna med tåget sen, men jag hann med typ 1,5 minut marginal ^^

nu ska jag duscha sen käka lite, sen blir det jobb, ska jobba 9 av tio dagar i streck nu, puh!




halmstad igen, h3h3

japp, blev nästan en vecka till höhö. och igår kom hans och erik till mig i husvagenn :) nu tvättar jag och håller på, vill bara sova. imorgon blir det upp rätt tidigt för tåget till gbg, mys värre!

varmt

sitter och dricker smultronsaft i värmen, helt otroligt varmt ute, hörde av någon att det var rekord sen 94 eller något. Nu ska jag invänta maten, något japanskt har visst fader gjort! sen ska jag springa iväg till jobbet igen, sen rusa hem för o hinna se fotbollen! 
Heja spanien ikvääääääll :)
 

ueöh

kvällen blev inte direkt som tänkt igår, kom inte hem förren halv fem så fick sova mindre än två timmar inatt, gräjt liksom. Nu kmr jag snart somna, men ska försöka att hålla mig vaken tills fotbollen är slut iaf!
Lagom depppis idag, vill bara ha en bra värld, min värld och du.?
Nä man får hoppas på det bästa :*
imorgon blir det jobb hela dagen och kvälla igen! puhh jobbigt i värmen. 


-

åh dumma beslutsångest, men nu drar jag te växjö o festar iaf ! även fast jobba 7-16.30 imorgon kommer bli väldigt jobbigt, men vafasen! :*


sol och badmyysande

väldigt mysiga dagar i halmstad igen, med bad sol och skratt :D Idag plockade vi även en massa jordgubbar, så har väl ätit ett antal liter idag, hehe.

Och fyfasen vad härlig och rättvis match igår, Goooo spanien, bye tyskland :D


nu ska jag sova i min kära säng som jag inte gjort på över en vecka, skönt!


helg

Helgen har varit mysig och trevlig! Emma kom nämligen hit i fredags så blev det filmkväll med tjejerna. I lördags så blev de lite halvfest här osv. Och igår kom fi hit så vi har kollat på harrypotter sen igårkväll typ haha, mysmys :)


Men nu ska jag fasen börja vara nyttig istället, blä för allt sådant! Idag ringde även jobbet typ fyra gånger så ska jobba helgen till slut iaf, saknar ändå mina gamlingar lite nu :')

Nu ska jag städa hela huset, puuuh. sen imorgon bär det nog av te halmstaden igen!

RSS 2.0