sötnosar

För ovanlighetens skull har jag hittat en massa söta dressar från nelly, Brukar nästan aldrig hitta något där nuförtiden, men nu har dem kanske bättrat sig?




så sööött, får nog ta och beställa imorgon (:

mi(ss)dsommar

Måste säga att jag är ganska nöjd med att midsommar är över, blev iaf god mat o trevligt sällskap! Kom hem vid ett idag, sen blev det jobb vid tre. och nu ikväll har jag och mamsen kollat på lite hipphipp sen this is it, mys!
 nu ska jag börja en nystart, sova tidigt, vara hälsosam osv, fast inte idag eller imorgon bara, höhö!


Hittade en söt blomma idag =)

miss depp

Uschofy. idag har jag jobbat, sovit, funderat, sovit och åter igen funderat. om man pallar jobba på midsommar, eller om man ska festa eller annat, nä-eee jag vet fasen inte alls alltså, men nu lockar öland ändå, eller? ..
O så arbete till fyra imorgon med, hinner ju ingen planering alls. SUCK, kan det inte va söndag när jag vaknar imon, vore perfekt.

namnam

MUMS på dessa, världsgoast, och onyttigast hehe.  

söndaag

Är en massa trött nu, somnade seriöst inte förren sex igår, och sen har jag jobbat ikväll. så nu ska jag minsann vila upp mig i några dagar =)
Har lyckats ta ledigt på midsommar oxå, känns rätt bra! 

 

fäeeest

Sitter här dricker kaffe sommarvin, och jordgubbar. dricker dock inte det sistnämnda! Så sjukt jobbigt att det regnar, kommer se ut som en katt i håret strax. nu mååste jag dricka upp det sista i glaset sen springa till bussen mot stan, Pusstuss!


fre (städ) dag

Puh, är varm som attan här, har tillbringat nästan hela dagen och kvällen med att städa, damma, torka rummet. är äntligen klar nu, ska bli mysigt att krypa ner i nybäddade sängen sen.


Nu ska jag dra mig till soffan, har gjort en skål med jordgubbar, glass, vaniljsås & mjölk, mums! (y)

inte okej!

har haft en stressig kväll, jobbade till nio sen har jag och jer letat resor som galningar, men NEHE. just imorgon verkar typ inga flyg gå i sverige. Så nu får man ser vad som händer och sker, vill iaf hitta på något innan mitt fullproppade jobbschema börjar.

SKA DET KALLAS SISTA MINUTEN ?!?!


vinkväll

Kom nyss hem från en kväll hos andersson på ett glas vin, som istället blev, två tre fyra fem... ja hur många glas det än blev, Hans var så himla generös och bjöd både mike och mig på några glas vin, när mitt vart slut.
 är jag iaf trött som attans nu, så säger godnajjjjt. =)


13 juni

Usch, mor hade köpt en ny tandkräm, kom hon hem o skröt med. och den smakade väl helt ok tills eftersmaken kom! fyfasen, ingen härlig smak alltså. Dock har jag ätit jordgubbar idag, så himla gott, det bästa som finns :*


tlöött

Nu lockar sängen en massa! har haft en rätt tuff jobbkväll, men vi fick scones med marmelad o ost, det vart inte fel :)
Nu ska jag sova, har bestämt mig för o gå upp ganska tidigt imorgon, börjar redan vid 13 o slutar 21.30 så fråågan är om man orkar lite festande efter det? Får grunna på det alltså, ett svåårt beslut, nattsii :*


in the summer time, drinking whisky and wine!

ojdå, nu blev det dåligt här igen, he he. har iaf spenderat dagarna med en massa jobb, sedan jönköping en sväng i helgen där vi grillade och utgångade med erik och emil.
 igår kom emmis hit, vi lagade en massa gott, drack vin var ute och gick och kollade på film, mysigt :)

 






RSS 2.0