fridayy

Mysigt med fredag faktiskt! min enda lediga dag på hela veckan med, och vad vaknar man utav om inte ett samtal från jobbet? höhö.
Nu blir det taco, eller "tako" som vi cederholmare säger, och god vaniljcola, mumsimums känns som hundra år sen sist man åt det.






regn & rusk

Okej, ibland kan det vara mysigt, men näe, det bara regnar och regnar, jag kan inte ens ut och gå?! Man blir inte sugen på och göra någonting mer än och vara inne & titta på film. Jobbar som en galning, men nu är jag hellre sugen på o åka utomlands ett bra, braaaaaaaaaa tag.

zzzz

pjuff, jag är nog tröttast nuuu, jobbat 7-13 sen iväg och tagit den dära sprutan ajaj ont i armen får man. känner mig en aning tjurig. Nu ska jag lägga mig i soffan med tv & min seafoodsallad, sen blir det iväg o jobba igen vid fyra, lite jobbigt , men vad gör väl då det ;) godnattis!



mums

mhhhhhhhm! har fixat klart morgondagens lunch, värsta goa seafoodsalladen skall de bli, i thailandsstuk! Kommer ihåg när jag och jerrö satt på en lyxrestaurang precis vid havet i thai, då tog jag en seafoodsallad nämligen, så sjukt stark, men god. 

Åh, ska fortsätta mina thaidrömmar i soffan med en kopp varm choklad med fluff istället.

today i don't feel like doing anything

Jag har nog seriöst fått sömnsjukan eller något, kom inte upp ur sängen förrens halv två idag, sjukt. Fast lite sjuk är jag iofs, förkyld som bara den. så känns skönt med en ledig vilauppsigdag idag.

Mhm,
nu ska jag gusa ner mig i soffan igen med film & min fetegoda vaniljlatte, mums och puss!
                          Grön vaniljlatte

Mysigt med åska

Vet det var hundra år sen jag skrev här, många av er känner säkert nedstämdhet och sorg angående detta, eheh skämtar!
Sitter och nätshoppar och lyssnar på musik & åskan, mysigt faktiskt. Far säger att det är en konstig åska, så det är det väl då. Ska snart käka lite middag sedan vandra mig upp till jobbet :)
 

dei tjåckae bena i karlshamn

RSS 2.0