-

Snacka om en trött dag! sov till halv tolv, sen råkade jag somna någon till ikväll (y)
Skulle egentligen kört på fest igår, men efter att ha jobbat till halv fem var jag trött och bangade ur, får köra rejält nästa helg istället!

nix

Det där med och "absolut gå och lägga sig vid tio ikväll" sket ju sig när jag råkade somna i soffan ungefär två timmar. och vad händer när jag somnar? den sura emmyn vaknar till liv. då tänkte jag ta en promenad´och lugna ner mig lite, vad händer då? jovisst, min mp3 har gått sönder.
Fick iaf ta och ladda in lite system of a down låtar i mammas mobil istället. 
Nu borde jag sova häär, jobb imon igen, jag som så gärna ville ha en go sovmorgon! ååååh. ajan ska sova hela fredagen sen, godnatt :D




puuuuff

hoppelisnopp, nu är jag trött som attans här, har jobbat 11,5 timmar idag, starkt värre! Och nu måste jag in och duscha, jag orkar inte :( och kamma håret, annbritt undrade hur jag såg ut, som jag nyligen vaknat tydligen, så det är väl bäst att kamma till det rejält imorgon.

btw,i helgen var det en man som sa att jag var en kopia av denna tjejen, mohaha. jag tkr inte det är så värst likt?
vore det så kanske jag borde överväga att kamma håret lite bättre?

bidobidammdamm

bhuhuhu, trist! jag är inte trött för fem öre alltså, men jag är glad att man är lite kryare. inatt låg jag nämligen i hög feber och höll på och frysa ihjäl. Idag var det knasigt nog rätt så bra, så det blev stan för lite shopping med bennö.

Imorgon blir det minsann fest, känner mig faktiskt festsugen, bara för det så lär det säkert bli urtråkigt? hehe, aja den som lever får se , :*



no action here

åh vad jag har tråkigt, hur fasen blev det såhär stort nudå? jag har ingen aning om vad som hände faktiskt.
men då syns det ju iaf, om nu eran syn är god så underlättar det ju iaf för mig själv, som slipper sitta och kisa, inte kissa, det gör jag i vilket fall som helst, säkerligen extra mycket ikväll, eftersom jag druckit te. Nog om detta, jag vill iaf ha action, jag hoppas på att något roligt händer imorgon, håll era tummar. 
Om inte annat får jag vänta i 25 dagar?!


flflggkdl

wipidipido. oj vad länge jag sov idag, gick o la mig vid 22 o vakna vid elva imorse, fast jag hade lätt kunnat sova till typ ett känns de som. Inte så lustigt i och med att det blev både fest och sedan jobb på det igår.

Nu hade mina skosnören dunstat in i brevlådan, har även ett paket och hämta, skoj! men nu ska jag käka lite frulledulle, sen ska jag gå o jobba världens kortaste pass, 13.30-16.00. det blir typ o gå upp o fika, haha! :)






har inge o gör

Ja, jag har faktiskt ret tråkigt, men jag kan ändå inte göra ngt spec, för sitter o väntar på mamsen som ska färga mitt hår!
Idag har jag iaf fått sjukt många saker gjorda;
- steg upp tidigt för afm.
- lämnade in alla papper för pengarna!
- var på jobbet, lämnade in t3a och fixade till sommarjobbet.
- tagit en spruta, som gjorde jätteont :( kurt ljög!
Och nu ska jag ju då även få håret fixat strax, känns härligt! :D


Kurt O!

hihi, igår beställde jag ju skosnören, idag blev det något helt annat "beställt", :DDDD


lalalala

ojdå, här var det allt längesen, är väl inte så bra på bloggeliblogga! Jag känner mig som en riktig soffpotatis, har inte gjort något vettigt sen i söndags då jag jobbade sist.

Fast idag blev det iaf sås hos måmo, och sedan lite shopping på stan, fick med mig ett par skor, brallor och en klänning hem (y)



och min första tanke imorse va skosnören haha, aldrig har jag då beställt det förr, lite skoj, hoppas dem kommer snart :D

RSS 2.0