spAgettiben

Känner mig som en segdeg nu, men det är väl klart sov typ tre timmar inatt o sen jobb på det i värmen, har ju vart rikligt varmt ute idag! hann faktiskt få lite sol på mig på lunchen med. Försökte ge mig in på en tvåtimmarspromenix idag, fick tusen myggbet på benen :( gick inge vidare. Nähe nu blir det magövningarna sen ska jag nog somna gott, Tusss 

härlig söndag

Kom nyss hem från netto, har nu köpt lite choklad te mamsen :) "Alla" drog till sina mammor idag på morsdag, så nu har jag fixat en rejält go emmysoppa till mig själv som står på spisen, den ska strax avnjutas tillsammans med cola och desperate housewives framför soffan! sen ska jag bege mig till jobbet, så himla skönt o börja halv fem! :*

hehe mami!

härliga bulls!

Jaa, det är väl ena härliga skapelser detta? Dem jäste iaf, och brändes, vad som hände mer vet jag inte riktigt..?

kanske skulle jag ta med dem och bjuda på te jobbet imorrn? heh
godernatt!

huhu

Jag har absolut ingen aning om vad jag håller på med, har mixat banan, kessela och saft typ, ska nog lägga i ägg med och lite vetemjöl och sen i ugnen kanske? ja, det kan bli intressant och se vad det utvecklas till he he.
 
update;
den, eller dem, eller vad man nu ska kalla det, står nu i kylen, ska skjutsa in dem i ugnen senare ikväll då jag kommer hem igen, för nu ska jag ge mig ut i kvällssolen o vandra tills hans.


p!nk

Hejhopp! här vart det tomt ett tag, & även jag. Nu ska det bli så gott o lägga sig så det finns inte! man ska ju passa på när man är trött, & vem är inte efter o ha stigit upp innan sex, och vandrat i 1,5 h!. GOSNATT! :*


taijöed

Sitter med tandborsten i högsta hugg, känner mig lite duktig att jag lyckats hålla mig vaken ännu! Har jobbat 7-18 idag, riktigt tufft med en halvtimmes rast bara! Nu ska jag straaax stussa ner i sängen ska bli såååå härligt att sova! TUSS

Helg

Helgen har svept förbi med jobb, fest, sushigörande, erik o hassehäng och så en massa tjockande såklart (y)
och så stackars sverige idag, men ett silver är ju inte så illa de heller va  


Nu får jag nog inte säga mycket mer än najtiinajtii :)

galet

åh, idag har jag fått en massa gjort! har tränat och städat som en galning hela kvällen, det var kaffet alltså, kaffe är bäst!
Nu kom jag nyss hem från hans och cindy, o nu ska jag lägga mig o kolla lite dh innan jag somnar, hur ska det gå föresten när jag sov till nära på halv ett idag? Lär väl va lika förvirrad som vanligt på arbetet imon, men då är det fre= med mackor, mums :D
PUSSNATTI


We're dropping out into the so unknown

Åh vad det kliar i mina ögon :( dumma pollen. Idag har jag ätit en massa gottt, som ni ser, fasen vad kär jag är i sushi! men det tar cirka 40 minuter för mig att äta upp det, med pinnar alltså, hähä.  


men vafasen...

åh, vaknade precis i soffan, hann bara äta när jag kom hem, sen slocknade jag! det var den dagen det! haha det märks vad man halkar efter när man inte håller igång och jobbar. har vart helt virrig idag, heh. & inte jobbat överdrivet många mornar på siståne, så 7-16 idag tog nog slut på mig.. Nu ska jag göra mig en god o kall ischoklad!

Less?

Kom precis hem från jobb o ica, hämtade ut mitt paket som kommit :) nuuu är jag trött, ska slänga mig i soffan med en islatte och något trevligt o kolla på. 
o så tydligen ska jag jobba dag istället för kväll imon, bläu, jag som ville ha sovmorgon. Känner mig sämst & negativast i världen just nu, meeeen de får man väl va iblaaaand? 

 

wishofoohhoho

Godkvälls! idag blev det stan en sväng med empem, vi åt på thai (sushi vårrullar o jordnötsås mmmums) Hittade dock inte så mkt, bara en adidaströja som ville följa med mig hem, hähä.





Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av desperate housewives innan jag somnar, säsong två damp nämligen ner i brevlådan idag :) NATTIPUSSTUSS


2 maj :*

Kom nyss hem från en lång kall och härlig promenad, längesen det bet i kinderna, och så ska det va maj nu? knasigt!
Idag har jag äntligen fått deklarationen klar, och skickat tillbax en hög kläder, härligt att ha det gjort.

Nu ska jag lägga mig i soffan o kolla på film och försöka bli lite trött, måste gå upp tidigare imorgon. Puss och nuss! 

yää you light up my life!

hah nej, valborg blev ingen höjdare alltså, ofestligt på ofestliga sports ungefär, fast iofs det kanske bara var jag som var ofestlig igentligen? ^^ fast taxichaffisen var sjukt festlig och lyste upp kvällen ändå, haha!
 Kom hem vid tio och sov nästan till halv fem idag, måste vara lite utav ett rekord, hehe.


kvällen har jag tillbringat med film och en massa internetshopping, ihi nu kommer jag få paket varje dag nästan? :D känns inte dumt det!

RSS 2.0