min melodi, min melodi, är jag så förtjust i! :')

"vilken är din melodi?
jag trodde alla hade en;" hihi áw.


mattor

haha, är sjukt trött efter både jobb och träning idag. jag råkade somna till i soffan, sen blev jag riktigt ilsk och skällde ut allt och alla här hemma.

Nu har jag lugnat ner mig, sitter och kollar på mattor och känner mig som minst 79 bast. Ska ju till ikea nästa vecka, jag tror jag har bestämt mig för den här, hampen. grön eller inte är frågan. Ludde var oxå rätt fin dock.
HAMPEN Matta, lång lugg grön Längd: 195 cm Bredd: 133 cm Luggtäthet: 1170 g/m² Max. lugghöjd: 30 mm

(:

nu är jag tröööööött. har iaf genomglidit dagen och veckan nu efter sex jobbdagar this week, puh. ska bli skönt och få sova ut imorgon.
mitt nästa projekt är att städa rummet och göra superfint, ser ut som ett bombnedslag och hans förstår inte hur jag kan leva där..

lite pics från i lördags, godnatt! :*


jfjfjdpffdjpsloö

är grymt trött och rastlös, men har ändå inte lust och hitta på något vettigt just nu. orkade inte ta mig upp innan sju idag så blev inget stan eller mormor heller, dåligt av mig :(
är sugen på att färga håreeet, ut och resa. lite action helt enkelt! men ska nog fixas snart, hoppas jag.

snart ska jag träffa hasse och vi ska filmmysa, tror jag.



trött

nu är jag tröttis, efter jobb till 21.30 och sedan en långpromenad i mörkret, myspys. Nu ska jag strax lägga mig i sängen och kolla på lite himym tills jag somnar! nattii :*


00:14

godkväll, så var veckan den kommit. Har minsann varit en trevlig jobbvecka må jag säga, helgen var dock ganska lugn, med kola och cola, ungefär.
nu har jag planerat upp veckan ganska bra känns det som, det är bara på torsdag det finns en lucka, känns bra!
  

RSS 2.0