Here I am, here I am, won't you get me?

åhååu, jag är världspigg fastänn jag vart uppe vid sex typ, de ni! fast ska strax sova ändå, jobbat 7-16 idag, mucho trevligt må jag säge, men nu känner jag mig arbetslös igen! Imorgon ska jag iaf te staden, skall försöka och inte shoppa så mycket! sen till mormor lilla och äta mat och dricka saft =) åhå nehe godnatt!


scones!

Sitter och lyssnar på switchfoot, har just gjort chokladbanans med vanilj-scones :D doftar gott i köket nu hihi, så nu blirre frukost. planen med dagen är att träna och färga håret typ, sen får man la see lite, PUSS!
 

back from malmöö

malmö var gräjt, åh band of horses var ruggigt bra live :) äntligen har jag fått höra the funeral live. uhuh nu är jag trött efter dagens 7-16-jobb, så ska sova nu, och länge då jag jobbar kvälla imorgon, skönt!
NATTII :*


bidobidoooo

puh, nu har jag sovit ända sen jag kom hem från jobbet typ, från 5 te åtta typ, undra hur det ska gå för lilla sömnen inatt. nu har jag jobbat sen söndagkväll så ska bli skönt att vara ledig nu, för imorgon bär det nämligen av till malmö, först ska vi shoppa sen blir det band of horses och johnossi, wiho :D har redan ont i halsen av allt fnittrande på jobbet, så jag undrar hur man mååår imorgon, den som  lever får la se =)

åhå

åhhh vad jag blev sugen på denna nu! eller maränswicsssh, gaaawh

blä

jag är depp, depp deppad, dricker kaffedrink och lyssnar på air till frukost, bara en värdelös nolla känns det som just nu.
Nu ska jag iaf pallra mig iväg på lite filmkväll, jag hoppas på spiderman. and i'm late!
sjukt känner jag mig nu också.


:))))))))

åeh, jag borde sovA då jag ska upp 06.14 imorgon för jobb, istället sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka, lyssnar musik, diskar och väntar på att mamsen ska komma hem, hon är o lyssnar på lasselars den fuskisen!


Apa eheh

blåbäer

jobbade 7-14 idag, så nu har jag jobbat en hel vecka i rad. sen tvingade mamma med mig ut i blåbärsskogen haha. jag åt dock de mesta jag plockade men lite fick jag allt ihop!

 



Imorgon är jag ledig! :DD och ska nog till stan en sväng.

RSS 2.0