chiiill

ojoj, dagarna rullar iväg och sommaren är på ingång :D
helgen har varit extremt lugn, jobb hela kvälla i fredags, igår film och kinamatsmys,

somnade inte förren efter 6 igår och blev väckt typ tio av fader, var tvungen och åka med och handla blommor och choklad till farmor och mamma, kram till min lilla mamma idag!
så nu ska jag avsluta kvällen med lite desperate housewives popcorn och cola innan jag somnar gott :*
 

'-`

lalala, helgen var bra och festlig, och nu är jag sjukt shoppingsugen igen som! Imorgon är det fullt upp, banken, läkarn, stan och sen mormor =) nu ska jag nog kolla lite heroes, eller soova, somnade efter fem inatt så det behövs nog lite sömn nu. Puuuuuuussinuss!

-

uhu, har vart sjuk hele veckan, feber och grejor, nu är jag dock mot bättringsvägen, fick äntligen ny kamera i tisdags :D och idag damp det här sminket ner i brevlådan min, so emu liksom hihi :D

häelg

yes nu blir det som helg i många dagar, ledighet tills torsdag minsann (:
Äntligen fixade daddy ps också, det har jag saknat. nu saknas bara en kamera med!


shopping

jaag vill ha heeelg, så man får ledigt hela tiden och soova !
Innan idag for jag in till staden med fader för mathandling,  tog visst en sväng förbi samarkand också, så fick med mig det hära hem =) nu snackar hans om jönköping, men njä känner mig trött och tråkig idag så får nog bli en annan gång, och istället avsluta kvällen med film och promenix ;


slappt

jag är ganska off här, i know. helgen bestod mestdels av festande, fast bara lite vardera gång. Råkade sova till 2 idag, allergin gör mig sjukt trött nu, så kommer inte att kunna somna inatt och ska upp vid sex imorgon, buhu!
Nu ska jag iaf enjoya söndagskvällen med one tree hill som jag suttit och glott på hela dagen ungefär :) och lite popcorn med kanske, hmhmhm!

2 maj

åh andra maj idag, nu går det sjukt fort mot sommarn (tror jag) min fot gör ont då jag tappade dammsugarn på den igår, aj. men nu ska jag trösta mig med att äta jordgubbar mhhhhhh! med vaniljyoghurt :') finns det något godare liksom? njeeeva.



RSS 2.0