tzz

mhm, ganska mys ändå! I fredags fick jag a happy moment av en massa shopping på monki, billigt o bra! Köpte bland annat min gosbolltröja, åh i'm in lööve :')
Snart kommer hans & hämtar mig, ica is the näxt stopp, måste ha zooklubbor minsann! Sen kommer fi och det blir filmfilm hela kvälla, jååååhå!
           
moha busemu & gosbollströjan!

namnamm!

Några som får hänga med överallt i min väska är klubborna! Hur gott som helst, och inte alls lika onyttigt som att sätta i sig en påse chips eller godis, sjukt bra (Y) det är dock aj för tänderna, men Tummen upp för sådana här godheter! gulliga är dem också. Ica har bäst, och hemköp sämst, mest puss för zooklubborna.

I've been held back by something

Usch för vakter säger jag bara, otrevliga och uppkäftiga är dem flesta, och jag är långt ifrån ensam om att tycka det då pappa just sa att han gärna skulle vilja sparka till dem, ja förfasen skärp er!

Annars så var lördagen trevlig förutom att det slutade i kaos. först var kusinerna här och vi hämtade pizza sen åkte vi snålskjuts in till stan med dem och då blev det party. Det blev gammal kladdkaka och en drink för mycket för min del, men annars så. Idag har jag spenderat dagen framför oc med cola och lasagne, mums! 
hjärta på dej idagen iaf!
                

And swim when it hurts,

:(


som   en   glasbit   i   en    vattenpöl   som   frös   .

Måndag

Ny vecka igen. Helgen bestod av shopping, film med nilssonarna, intervju typ , lite partaj på lördagen och en massa tjockande såklart, höhö.
Nu ska jag spela massa högt system of a down för att överrösta nya grannens arabiska musik (jaa han väcker mig ungefär varje dag på helgen, mhm!)
sen kommer nille hit och det blir filmdax! tjuss
                    

Feb. 4, 2010

Åh, om känslan vore såhär dygnet runt så skulle jag förevigt vara på glatt humör :D man kan alltid hoppas hoppas innerligt på det bästa.
Nu måste jag snarast hitta mig något att göra, praktikplats eller annat. en ny kamera vore inte helt fel heller. imorgon är det freedag, och det känns faktiskt rätt mysigt ändå, har endel o göra så nu blirre apelsin, bok sen soven, pusstuss :*



åh, så sööööööööötaste jag sett :*

RSS 2.0