juldag

Yes, så var både julafton och juldagen komna. har spenderat dagen med en massa jobb, så nu är jag trött som bara den, ska bli underbart att kolla desperate housewives med en apelsin och sen få sova uut nu! =)
Imorgon vill jag bara en sak, shoppashoppa! nu måste jag bara få med mig någon snel.

 


:*


Nu är det strax jul, det känns väl nästan lite kul?
det sa bara smäck, hann inte ens göra en damn knäck!

Granen står nu klädd, snart kommer ju tomten, var beredd!
så, vad har vi önskat oss iår? kläder, smycken eller innanlår?
 Allt vi önskar kan vi få, har du rika släktingar så passa på!
GOOOOOOD JUUUUUUUL

haha jag ska upp och jobba imorrn 07.00, känns inte frestande! har ingen sovlust nu heller, aja, kaffet får väl rädda dagen! <3


vintertider

W a s   a   l o n g    a n d    d a r k   d e c e m b e r  ,   
f r o m   t h e    r o o f t o p s   i   r e m e m b e r
t h e r e    w a s    s n o w  ,  w h i t e   s n o w                           
      

klapparna är nog äntligen klara nu, och granen står klädd, mysigt! nu ska jag nog skriva en liten önskelista sen sova, jaaa lite sent men mami ville ha en sa hon. nattiii!


zzzz

Sitter hemma på timmarna och spelar supermario hehe, så sjukt kul! och tiden bara går, så blir strax att kila iväg o jobba igen, sen ska jag sooooova sova, till jul typ?



Födelsedag!

Har haft en underbar dag, fick allt jag önskade mig faktiskt, hihi :)

lucia


åh idag var jag uppe vid sju, la mig i soffan o kollade lucia med mammi :) mysigt värre! Somnade dock om sen till halv elva eller ngt, icke bra!
Annars har jag umgåts med hasse ikväll och käkat lussebulls o pepparcakes.! Imorgon hoppas jag minsann på o få lite paket ;) det ska käkas sushi och någon god soppa då, ska bli godast!

lussekissar

Har just bakat lussekatter, mina blev som årligt sjukt vackra! Igår var det lite kalasigt här, åts tårta och grejor, fint det! Har även jobbat hela helgen så nu ska det bli härligt att sova ut imorgon, även lucia imon, myspys :)


Soova

hemma från jobb, efter ett 7-14, 16-21 pass, är lite lagom trött.
 imorgon ska jag och elina in och göra stan osäker, ska shoooooppa på som attans.
Jag behöver actiiiiion, allvarligt talat!! får väl nöja mig med shoppa imorrn iaf :(


Sjukling

Har spenderat denna sjuka *snörvel snörvel* dagen med pepparkakor glögg och gott, att glo på en massa bra serier och varit nördig och spelat en spel som jag fick hem på posten idag från cdon :) ni minns rollercoaster med och bygga nöjesparken som man alltid spelade när man var liten, haha men är fasen fortfarande sjukt kul kan jag lova ;)


nattsi :*

Hemma på timmarna

Vilken vecka alltså, är inne på min 6:e jobbdag denna veckan, skulle egentligen gått till 16.30 idag, men en ville byta så blev en delad tur istället, jag som hade tänkt att sova vid ungefär åtta ikväll då jag inte kom hem förren typ 3 inatt!

är hemma på timmarna, sitter och kollar lite på film o käkar, ska atrax dra upp till jobbet igen ;

morgonstund har guld i mund

yes du ser rätt, det händer något här, mohaha! tänkte det var dax att giva världen ett nytt inlägg.
har minsann varit uppe sen åtta idag typ, för möte. även om jag hatar att gå upp tidigt så måste jag säga att det är underbart mysigt på morgonen! med undantag att stiga upp supertidigt för att jobba typ.

Har förgyllt morgonen med desperate housewives och frukost, och nu blir det strax jobb, känns alltid bra att inleda månaden med det, höhö =) 


RSS 2.0